Despre noi

Cum lucrăm

Începând cu un deviz detaliat și continuând cu o comunicare permanentă, totul devine mai ușor. Știi pentru ce plătești și știi la ce să te aștepți de la început.

Experiența noastră

Construcții industriale
Construcții civile
Amenajări

Echipa noastră

O echipă de ingineri, manageri de proiect și ingineri de construcții pregătită să gestioneze orice proiect, de orice dimensiuni.

 

Filosofia noastră

Respectul față de client și atenția acordată detaliilor sunt bazele fiecărui proiect în care ne implicăm. Construim relații de durată și clădiri trainice pentru că aspirăm la o societate stabilă.

Alexandru Ionescu

Manager general

Valorile noastre

Cum lucrăm

1. Dorințele tale pe primul loc

Îți răspundem în maxim 24 de ore la solicitare pentru a afla mai multe detalii despre proiect și despre dorințele tale: tipul de lucrare, caracteristici, facilități, buget alocat, locație, perioada în care se dorește a fi făcută lucrarea, timpul alocat etc. Apoi stabilim o vizită la locație pentru evaluare corectă și pentru a-ți oferi mai multe detalii despre modul nostru de lucru, abordarea diverselor situații, experiența anterioară, exemple de lucrări și situații similare cu cele ale proiectului tău.

2. Stabilim de comun acord modul de lucru

În urma tuturor informațiilor colectate, efectuăm un deviz detaliat pentru lucrare și stabilim o întâlnire pentru a-ți oferi toate explicațiile și clarificările de care ai nevoie: termenele estimate, condițiile și posibilele cauze de întârzieri, explicarea foarte clară a întregului proces, cine sunt responsabilii, care sunt etapele și intervalele de timp pentru acestea, care sunt termenele de plată, cum se face verificarea, inspecțiile necesare, cum se face predarea, garanțiile oferite.

3. Toate condițiile garantate prin contract

După agrearea tuturor condițiilor, îți punem la dispoziție un contract scris detaliat în care vor fi specificate foarte clar toate aspectele discutate, negociate și agreate. De asemenea, îți va fi pus la dispoziție un manager de proiect care să răspundă întrebărilor, nelămuririlor ce pot apărea pe parcurs.

4. Comunicare continuă și satisfacție garantată

Pe tot parcursul lucrării vei primi rapoarte de progres regulate, vei face vizite periodice ale șantierului și va fi ținută o comunicare foarte strânsă, cu anunțarea din timp a oricărei întârzieri sau a oricărei probleme apărute.Predarea lucrării finale se va face numai după ce ești mulțumit pe deplin de rezultat și după ce au fost clarificate orice întrebări ai mai putea avea.

Ce spun clienții noștri

Ești gata să începi?