Beneficii și Garanții

Beneficiile tale

Consultanță gratuită de specialitate

Îți oferim evaluări gratuite pentru modernizări, optimizări de construcții, eficientizări de consumuri, tipuri de materiale folosite, eficiența de consum pe diverse materiale și impactul lor asupra eficienței energetice, durabilității, sănătății.

Asistență gratuită pentru obținerea avizelor, autorizaților, racordări la utilități publice

Îți oferim asistență pentru obținerea autorizațiilor necesare și racordări la diverse utilități. Îți punem la dispoziție un plan privind pașii de urmat pentru fiecare situație în parte, facilitându-ți eforturile. Vei primi inclusiv o listă cu documente și contacte necesare astfel încât acest proces să fie cât mai ușor pentru tine.

Soluții optimizate pentru renovări

Îți oferim o preevaluare gratuită și consultanță de specialitate înainte de efectuarea lucrării. Serviciile de arhitectură sunt incluse în costurile de renovare și ne ocupăm de actualizarea constantă a proiectului în funcție de situațiile și problemele neprevăzute ce apar deseori în renovări.

Proiect gratuit pentru construcții la cheie pe planuri preexistente CERT Construct

Dacă optezi să-ți construiești casa pe unul din planurile noastre preexistente, îți oferim gratuit proiectul pentru construcțiile la cheie. Vei avea posibilitatea de a alege dintre 10 planuri de construcție pe care ți le punem la dispoziție.

Simulări 3D gratuite

Îți oferim gratuit simularea 3D a proiectului înainte de realizarea lucrării pentru construcții civile în valoare de peste 20.000 euro, astfel încât să-ți formezi o imagine cât mai realistă și să poți decide asupra eventualelor modificări sau să-ți alegi materialele și culorile folosite încă din stadiul de proiect.

Servicii de curățenie incluse

Ținem foarte mult la eficiența lucrului organizat, astfel încât avem o politică foarte clară în ceea ce privește organizarea și curățenia la locul de muncă pe parcursul defășurării lucrărilor. În plus, curățenia finală este efectuată cu o firmă specializată, astfel încât tu să te poți bucura imediat de noua ta locuință.

Reducere și garanție extinsă la extra calitate

Pentru o construcție cât mai durabilă, obișnuim să oferim cele mai bune sfaturi și soluții clienților noștri. Iar pentru că suntem atât de siguri de ele, îți oferim o reducere de 10% la manoperă și 1 an în plus de garanție atunci când alegi să folosești materiale de calitate ridicată achiziționate prin CERT Construct.

Garanții

Garanția DUBLĂ CERT

Deoarece credem în calitatea și durabilitatea muncii noastre, îți oferim o garanție de 2 ani la toate lucrările, de două ori mai mult decât prevederile standard în vigoare.

Garanția EXTRA CALITATE

Îți oferim o reducere de 10% la manoperă și 1 an în plus de garanție atunci când alegi să folosești materiale de calitate ridicată achiziționate prin CERT Construct.

Ce spun clienții noștri