Despre noi

  1. Before
  2. After
 • Cum lucrăm

  Începând cu un deviz detaliat și continuând cu o comunicare permanentă, totul devine mai ușor. Știi pentru ce plătești și știi la ce să te aștepți de la început.
 • Experiența noastră

  Construcții industriale

  85

  Construcții civile

  90

  Amenajări

  88
 • Echipa noastră

  O echipă de ingineri, manageri de proiect și ingineri de construcții pregătită să gestioneze orice proiect, de orice dimensiuni.

 • Filosofia noastră

  Respectul față de client și atenția acordată detaliilor sunt bazele fiecărui proiect în care ne implicăm. Construim relații de durată și clădiri trainice pentru că aspirăm la o societate stabilă.

  Author's imageAlexandru IonescuManager General

Valorile noastre

  Cum lucrăm

   • cert-icons-despre-noi-04

   • 1. Dorințele tale pe primul loc

    Îți răspundem în maxim 24 de ore la solicitare pentru a afla mai multe detalii despre proiect și despre dorințele tale: tipul de lucrare, caracteristici, facilități, buget alocat, locație, perioada în care se dorește a fi făcută lucrarea, timpul alocat etc. Apoi stabilim o vizită la locație pentru evaluare corectă și pentru a-ți oferi mai multe detalii despre modul nostru de lucru, abordarea diverselor situații, experiența anterioară, exemple de lucrări și situații similare cu cele ale proiectului tău.

   • cert-icons-despre-noi-03

   • 2. Stabilim de comun acord modul de lucru

    În urma tuturor informațiilor colectate, efectuăm un deviz detaliat pentru lucrare și stabilim o întâlnire pentru a-ți oferi toate explicațiile și clarificările de care ai nevoie: termenele estimate, condițiile și posibilele cauze de întârzieri, explicarea foarte clară a întregului proces, cine sunt responsabilii, care sunt etapele și intervalele de timp pentru acestea, care sunt termenele de plată, cum se face verificarea, inspecțiile necesare, cum se face predarea, garanțiile oferite.

   • cert-icons-despre-noi-01

   • 3. Toate condițiile garantate prin contract

    După agrearea tuturor condițiilor, îți punem la dispoziție un contract scris detaliat în care vor fi specificate foarte clar toate aspectele discutate, negociate și agreate. De asemenea, îți va fi pus la dispoziție un manager de proiect care să răspundă întrebărilor, nelămuririlor ce pot apărea pe parcurs.

   • cert-icons-despre-noi-02

   • 4. Comunicare continuă și satisfacție garantată

    Pe tot parcursul lucrării vei primi rapoarte de progres regulate, vei face vizite periodice ale șantierului și va fi ținută o comunicare foarte strânsă, cu anunțarea din timp a oricărei întârzieri sau a oricărei probleme apărute.

    Predarea lucrării finale se va face numai după ce ești mulțumit pe deplin de rezultat și după ce au fost clarificate orice întrebări ai mai putea avea.

  Ce spun clienții noștri

  • Am fost foarte impresionat de abilitatea echipei CERT Construct de a ne înțelege dorințele și de a livra lucrarea la cea mai bună calitate. Am apreciat foarte mult flexibilitatea și eficiența muncitorilor, dar și felul în care am fost sfătuiți să alegem cele mai bune soluții.

   Florin COMȘADirector General / FEROCOM SA
  • CERT Construct este o echipă foarte bine organizată, care lucrează eficient, comunică bine și livrează lucrări de calitate. Suntem extrem de mulțumiți de raportul preț-calitate, de soluțiile propuse și de rezultatele colaborării cu CERT Construct.

   Andrei SZENTEProject Manager / CRINSUIN SA
  • Pe lângă atitudinea plăcută a muncitorilor, CERT Construct m-a impresionat prin spiritul de inițiativă, capacitatea de a prezenta soluții eficiente și de a comunica beneficiile. Soluțiile propuse au contribuit la creșterea calității construcției.

   Cristian MANTOIUPersoană fizică

  Vrei să afli mai multe?

  Contactează-ne Află serviciile